Ultrasonik Lemak Peronggaan Malaysia

Penyumberan dan berjaya menyampaikan kualiti peralatan teknikal yang tinggi serta penawaran dunia menewaskan nilai untuk wang datang dari penyelidikan pasaran berhati-hati, ujian, pembangunan dan penilaian. Xaviour komited untuk membekalkan terapi kami sistem yang paling selamat, sangat bermanfaat dan kos efektif untuk membentuk badan.

Kerja akaun pasukan penasihat kami rapat dengan kakitangan pembuatan memastikan spesifikasi dan kualiti kekal benar dan konsisten. Biasa merunding dengan parameter kanan Doktor nasihat perlindungan rawatan kami, membolehkan Xaviour untuk menyampaikan anda pakej sistem yang selamat, berkesan dan berpatutan termasuk latihan khusus dokumentasi profesional, dan pensijilan.

Teori Peronggaan

Peronggaan Ultrasonik rawatan bertujuan untuk membentuk semula badan anda dengan serta-merta. peronggaan ultrasonik rawatan sakit percuma & bukan invasif, yang pelanggan kami telah menemui untuk menyampaikan konsisten, keputusan serta-merta dan berkekalan. Rawatan ini adalah jenis yang cepat dan bukan pembedahan liposuction yang merevolusikan badan membentuk global. Rawatan ini menggunakan gelombang bunyi yang bebas kesakitan untuk mengurangkan sel-sel lemak degil disimpan di kawasan-kawasan badan yang biasa.

Teknologi peronggaan ultrasonik membolehkan tenaga sonik pekat akan diarahkan hanya pada kawasan rawatan setempat, dan sekali gus mampu terpilih mengganggu sel-sel lemak subkutaneus melalui beribu-ribu implosions mikroskopik yang memberi kesan kepada membran sel lemak. Selepas pecahan tisu adipos (membran sel lemak), lemak dilepaskan ke dalam cecair celahan di antara sel-sel, di mana mereka enzim dimetabolismekan kepada gliserol dan asid lemak bebas. Gliserol larut air bergerak ke dalam sistem peredaran darah digunakan untuk penjanaan tenaga baru manakala tidak larut asid lemak bebas memasuki hati di mana mereka akan dihuraikan seperti asid lemak mudah mana-mana.

Memusnahkan sel-sel lemak membuang kapasiti segera badan untuk menyimpan lemak, whist metabolisme sel lemak badan juga bertambah baik.

Frekuensi Radio Tripolar

Tripolar RF membantu dalam Metabolisme Granules Besar Lemak sebelum pecah oleh peronggaan dalam SATU rawatan

Dermis dan lapisan subkutaneus dipanaskan serentak memaksa gentian kolagen untuk kontrak. Gentian yang berkontrak tarik dan mengetatkan kulit, mewujudkan kesan segera. Meningkatkan metabolisme fibroblas, menghasilkan serat kolagen baru meninggalkan kesan jangka panjang.

Kebanyakan tenaga RF memasuki ke dalam lapisan yang lebih mendalam kulit, menyebabkan lapisan dermis kulit menebal, mengurangkan kedalaman kedut, meninggalkan kulit lebih kukuh dengan kontur diangkat.

Protein kolagen asal menjadi diperkukuh untuk meningkatkan protein kolagen baru sebagai hasil frekuensi radio merangsang kulit.

Lipolisis (Mono-kutub RF + Peronggaan)

Ini rawatan digabungkan dengan satu tangan sekeping bertujuan di kedua-dua membran baki pecah sel lemak melalui peronggaan, ditambah lagi memaksa perkumuhan trigliserida dan kulit mengetatkan dengan Mono kutub RF.

Tinggi-kuasa mono-kutub arus frekuensi radio preferentially dan intensif memanaskan dermis sub (di mana selulit terletak), mengenakan triple pelangsingan / mengetatkan kesan pada tisu selulit. Khususnya, arus ini:

  • Segera memendekkan serat kolagen yang sedia ada, sekali gus menawarkan kulit serta-merta mengetatkan / mengangkat kesan.
  • Merangsang fibroblas untuk menghasilkan kolagen baru dan serat elastin, sekali gus menawarkan kesan mengetatkan kulit berasingan.
  • Merangsang adipocytes untuk melepaskan lemak ke dalam aliran darah dan merosakkan fizikal bilangan mereka (adipocytes adalah sangat "rapuh" sel-sel, dalam perbandingan kepada fibroblas atau sel-sel tisu yang lain).

Vacuum + Tripolar RF

Menggunakan frekuensi tinggi RF dan teknologi vakum digabungkan, akses langsung meningkat dengan ketara kepada sel-sel yang lebih mendalam lemak, membawa sel-sel lemak untuk keadaan pantas aktif dari pengeluaran haba setempat, supaya peredaran darah yang berkesan berlaku.

Ini peningkatan peredaran darah dalam dermis setempat bertujuan untuk mengetatkan kendur atau kulit longgar disebabkan oleh kesan normal penuaan. Kulit anda akan mempunyai keanjalan bertambah baik dibantu oleh aktiviti metabolik meningkat. Kemudian melalui kelenjar peluh dan sistem limfa lemak yang berlebihan dan toksin dikumuhkan daripada badan. Ini bertujuan untuk terus membubarkan sel-sel lemak, pengukuhan integriti sel-sel darah mitokondria, meningkatkan dan peredaran limfa dengan manfaat metabolisme.

Apa yang anda boleh Menjangka untuk mendapatkan dari Rawatan Peronggaan Ultrasonik

Mesin Peronggaan unggul Ultrasonik kami menawarkan rawatan yang direka untuk memusnahkan sel-sel lemak di lapisan subkutaneus epidermis melalui gelombang bunyi ultrasonik. Ia menawarkan satu penyelesaian sakit percuma dan bukan invasif bagi kita yang tidak mungkin menjadi selesa dengan risiko yang berkaitan daripada prosedur pembedahan, yang adalah sekatan gaya hidup tidak membenarkan satu senaman yang ketat dan rejim diet, dan mereka mencari untuk hasil pelangsingan yang agak segera kerana satu sebab atau lain .

Mari kita jelas ini bukanlah satu peranti yang akan jalur dari lapisan besar lemak yang dibina di dalam satu sesi, atau membenarkan anda untuk sepenuhnya melepaskan pemakanan sihat dan rejim senaman untuk melihat hasil progresif. Rawatan Peronggaan Ultrasonik tidak disasarkan untuk orang gemuk atau serius berat badan berlebihan; ia tidak praktikal atau ekonomi untuk menggunakannya seperti itu. Pengalaman kami dengan peronggaan lemak Ultrasonik telah menunjukkan kejayaan yang ketara dalam melarutkan kawasan setempat deposit lemak. Dengan cara tidak kita menganggap ini bentuk rawatan untuk menjadi penyelesaian untuk semua kes-kes berat badan berlebihan, namun dengan penggunaan yang berterusan dan diukur, setiap penerima kami telah menunjukkan manfaat serta-merta dan berterusan di kawasan yang dirawat.

Kejayaan keseluruhan rawatan Peronggaan Ultrasonik kami juga bergantung kepada gaya hidup dan kadar metabolik setiap pesakit. Apabila besar sel-sel lemak yang reput melepaskan gliserol dan asid lemak bebas ke dalam cecair celahan anda, ia adalah selamat untuk menganggap bahawa tanpa penggunaan badan gliserol yang dan perkumuhan dimetabolismakan yang asid bebas lemak, kita percaya mereka hanya boleh semula menyimpan diri mereka sebagai lemak sel-sel di tempat lain dalam badan. Dalam mengatakan ini, dengan yang sihat, pemakanan seimbang pelan dipatuhi, dan senaman yang sesuai tercetus, pelanggan kami telah terbukti rawatan untuk menjadi sangat berjaya.

Manfaat segera akan termasuk lilitan dikurangkan di kawasan yang dirawat ditambah pula dengan kulit yang lebih tegang. Seperti yang dinyatakan di atas, berat badan dari rawatan dikaitkan dengan keupayaan untuk cepat metabolise asid lemak dan gliserol yang dikeluarkan daripada sel-sel lemak terganggu pesakit. Oleh itu untuk mengharapkan penurunan berat badan serta-merta dari rawatan ini adalah tidak berasas, walaupun ia mungkin akan dialami setelah selesai proses metabolik badan anda selepas setiap rawatan sambil mematuhi nasihat yang disyorkan.

Manfaat pesakit terutamanya tertumpu sekitar potensi untuk mengusir deposit lemak yang berlebihan dalam sukar untuk bergerak disebabkan kawasan sekatan gaya hidup. Ini 'pengurangan tempat' kini boleh dicapai tanpa perlu banyak mengurangkan jumlah jisim badan anda dalam masa yang sama. Kawasan umum melihat kejayaan diukur pada kedua-dua lelaki dan perempuan termasuk perut, lengan atas, punggung (termasuk selulit), dan kedua-dua di dalam dan di luar kaki atas. Slimming muka, leher, dan jowls juga boleh ditadbir walaupun berhati-hati yang melampau adalah dinasihatkan untuk kawasan sendi, berhampiran dengan tulang, dan saluran pernafasan.

Mesin profesional UCT menawarkan rangkaian penuh bukan invasif rawatan termasuk berkuasa tinggi Frekuensi Radio (Mono-kutub, Bi-kutub, & Tri-kutub, lipolisis) ditambah vakum. Apabila digabungkan dengan Peronggaan Ultrasonik ini bertujuan untuk segera mengetatkan kulit melalui pengukuhan dan penyusunan semula kolagen yang sedia ada, mengurangkan kedutan dan stretch mark, dan mengangkat kulit kendur kerana kelemahan kolagen.

Keputusan kami telah konsisten dengan rawatan ditadbir taat, yang membentuk sebahagian besar daripada hasil yang berjaya dijangkakan. Kami terus mendengar laporan hasil miskin dari borang ini rawatan, jelas terhasil daripada gabungan mesin berkualiti rendah, dan ahli terapi terlatih tidak wajar. Kami menyediakan latihan profesional yang disahkan bagi kedua-dua peralatan dan aplikasi rawatan kepada setiap pembeli mesin kami termasuk jaminan selama 2 tahun, serta pemasaran yang berterusan dan sokongan teknikal percuma. Permulaan sehingga pakej lengkap kami adalah penanda aras bagi industri ini, dan kita berusaha untuk terus meningkatkan bar setiap tahun dengan penyelidikan global kami dan berkembang pengalaman klinikal.

Pertanyaan

Mesej anda telah dihantar. Terima kasih.

Sesuatu telah berlaku. Sila cuba lagi.